De mest sällsynta fåglar i världen

Det finns många konstiga fåglar som lämnar oss mållös när vi ser dem. Här har vi några som är mycket speciell och annorlunda än vad vi vanligtvis ser normalt. Vet du?

♦ Den jätteibis

Den jätteibis (Thaumatibis gigantea) är en stor fågel, den största medlemmen i din familj. Han är född i Kambodja, har en särskild hänsyn för fågelskådare, naturforskare och naturvårdare på grund av dess sällsynthet och exceptionella storlek. Han har ockuperat stora delar av företag i Sydostasien, nu befolkningen, kraftigt minskat mark, koncentrerad i Kambodja, med vissa exemplar i Laos och Vietnam. Det är klassificerad som akut hotad på grund av effekterna av jakt och mänsklig aktivitet.


♦ Philippine Eagle

El Aguila Monera eller Filipina är en av de största och mest kraftfulla i världen jakt fåglar. Det kallades "Monera Eagle" i dess upptäckt 1896 baserat på rapporterna från de infödda som sade att de bara åt aporna, men resultaten i studien av filippinska Eagle rapporterar att även livnär sig på råttor, fåglar, stora ödlor, ormar och grisar. Den Monera eller filippinska örn är i regnskogen i de filippinska öarna. Liksom de flesta örnar är monogama och hålla ihop par för livet, när de lägger ett ägg inkuberas under 60 dagar och förbli med uppfödning i 20 månader, nästa år kommer inte inkuberar och det är en av anledningarna till det vill säga i utrotning.

♦ blå-barfota Sula

Den camanay booby, blå-footed boobies och blå-footed boobies (Sula nebouxii) är en art av fågel pelecaniforme exklusiva sulor Pacific amerikansk familj. Bebor kusterna finns mellan Peru och Gulf of California, liksom Galapagosöarna, där han bor med sin släkting, rödfotad sula (Sula sula). I Galapagos var ett av djuren noggrant studerats av Charles Darwin i sitt arbete på utvecklingen av arter. Den karakteristiska djupblå färgen på benen kommer från karotenoid pigment som kommer från kosten, eftersom dessa fåglar inte kan syntetisera karotenoider och måste assimilera dem genom mat. Nest när som helst på året. Uppsättningen är vanligtvis ett enda ägg eller ibland, 2 eller 3, inkuberades under 44 dagar.

♦ puffin

Fratercula är ett släkte av fåglar CHARADRIIFORMES vulgarly kallas lunnefåglar Alcidae familj. De är typiska för arktiska och subarktiska områden. Det är en seabird av cirka 30 cm nyfiken aspekt. Vingarna verkar alltför kort och svag; Det är en fågel som häckar och bor bara i områden med branta klippor, som vakuum frigörs så att deras små vingar kan slå på ett effektivt sätt. Det skulle kunna ta flyget på en plan yta. Även om det ser ut som en fågel som ofarlig, försvara sitt territorium och särskilt deras barn, kan det vara ganska aggressiv mot rovdjur, såsom måsar, till exempel. Den livnär sig på små fiskar, så det dyker och dyker liknar pingviner läge. För att mata deras avkomma når bära upp till tjugo fisk i näbben. Dessutom cava med dess märkliga grävande toppen, då är det lägger ägg (en per par) under jord. Inkuberas under en period av 40 till 42 dagar tills kycklingen är född. Vid 7-8 veckor, valparna redan kunna flyga.

♦ Potoo urutaú eller Potoo

Den urutaú Potoo (Nyctibius griseus), även kallad Potoo, Potoo, gemensam urutaú, fågel spöke, norra biemparado, spel mindre än eller vanlig Estaquero fågeln är en art av fågel caprimulgiforme den Potoo familjen finns i Central- och Sydamerika från Nicaragua norr och nordöstra Argentina. Det är en stillasittande arter som lever i öppna skogar och savanner. Det lägger en enda äggvita lila fläckig direkt in i en depression på en gren eller en stubbe. Den har från 33 till 38 cm i total längd och är blek gråbrun dra den fint randigt med svart. Hans ögon är orange eller gul, stor. Du hittar barnet urutaú natten av en återspegling av ljusgula ögon eller ihållande melankolisk rop, som en människa klagan, minskar i intensitet och volym. I Peru är det känt som Ayaymama på grund av hennes sång som liknar wail av ett barn säger, Ack, ack, mamma! Även denna märkliga sång har gett upphov till en legend av mytologi i den peruanska Amazonas. Det är också känt som "fågel googly ögon"

♦ The Kiwi

Den gemensamma kiwi (Apteryx australis), även känd som Tokoeka, är en fågelart estrutioniforme den Apterygidae familjen. Kiwis är clade av paleognatas fem endemiska fågelarter består av Nya Zeeland. De är små flightless fågel, ungefär lika stor som en höna. Kiwi heter maori (språket i homonym byn malayopolinesio härstamning som koloniserade Nya Zeeland före ankomsten av européer). Det verkar som, för evolutionär anpassning och ekosystem skäl har markörerna inte nått det stadium av sanna fjädrar, antar den karakteristiska utseende av mjuka borst som har fjäderdräkt kiwi. Även fåglar har i allmänhet ihåliga ben att spara vikt och gör flyga mer praktiskt, kiwi har märg, som däggdjur.


♦ Rabihorcado av Julön

Den rabihorcado av julen (julöfregattfågel) är en fågelart endemiska Fregatidae sulfåglar Family Christmas Island och i allvarlig fara av utrotning. Det är en stor fågel är mellan 90 och 100 cm. svart fjädrar, med vit mage och ett vitt band på toppen av vingen. Den har den karakteristiska svansen rabihorcados starkt förgrenad. Hanen har en röd craw som sväller i uppvaktning, det har också en böjd näbb och mörkgrå. Honan skiljer sig från det i att förutom magen, halsen och magen är också vitt; topp är rosa; och hon har rött runt ögat. Endast avel Julön, även om det ibland flöden i havet i Malay skärgård. Den främsta orsaken till dess nedgång och en av dess största hoten mot deras bevarande är förstörelse av livsmiljöer som orsakas av gruv (fosfater). Andra potentiella hot mot arten, är anoplolepis gracilipes infördes myra som har spridit sig över stora delar av ön, vilket allvarligt har preyed på krabba populationer och stokastiska fenomen som cykloner.

♦ näshornsfågel Yelmo

Hjälmnäshornsfågel (hjälmnäshornsfågel) är en infödd Bucerotidae tillhör familjen av Malackahalvön och öarna Sumatra och Borneo coraciforme fågel. Det är den officiella fågeln av den indonesiska provinsen Västra Kalimantan. Det är en stor fågel som har en svartaktig fjäderdräkt som täcker nästan hela kroppen, med undantag för benen, mage och svans, som har vit färg. Kroppen längd är ungefär 1 till 1,20 meter, oräknat svanfjädrarna, som ökar i storlek med 50 cm. Calao hjälm skrov är fast, och skalle, inklusive skrovet och toppen kan bli 10 procent av den totala vikten av fågeln. Denna fågel äter mestadels frukt, särskilt fikon. Det är också troligt att använda hjälmen som en tung verktyg för att gräva ruttnade eller lös på jakt efter bytes insekter eller trä. De Punan Bah malaysiska människor har tron ​​att hjälmnäshornsfågel är väktare av floden mellan liv och död.

♦ El Quetzal

Quetzals (quetzaler) är ett släkte av fåglar familj trogones (Trogonidae). De har en varierad kost, inklusive många frukter (särskilt lagerträd) samt insekter och grodor. Deras livsmiljö är den bergiga djungeln i fuktiga utrymmen. I allmänhet lägga ut två ägg (blek blå) per koppling i ett hål hos ett träd. Denna fågel har en viktig roll i prehispanic och modern mytologi i regionen. Kings och höga präster äldste bar huvudbonader av quetzal. Quetzal röst i nahuatl betyder ädelstenar och vacker, med andra mesoamerikanska röster betyder heligt eller uppfördes. Legenden säger att en Guatemalas quetzal brukade sjunga vackert innan den spanska erövringen, men har förblivit tyst då, men sjunga igen när marken är verkligt fri. Den Quetzal är nationalfågel Guatemala.

• Vi kan inte glömma andra sällsynta fåglar såsom:

Den Egotelo Nya Kaledonien, Kalifornien Condor, den Kagu Nya Kaledonien, den sumatramarkgök Kakapo och Nya Zeeland, bland andra.

Konstigt, eller hur? HÄLSNINGAR fågelskådare!